Първоначално публикувано от gorang
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Няколко проблема с новата придобивка
Collapse
X
-
Това халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Оле, оле... И тук значи яко побългаряване от някой "разбирач"... 55w в края я имам, но при мен свети, когато съм на дълги. А на мястото на биксенона имам обикновена H7 крушка... Там има една закрилка, която се отваря, като се включат дълги и аз се чудех каква е таз система страннаsigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова халогенните за дългите да се ползват само за светлинен клаксон, го намирам за странна идея. Спомням си, че на един колега му бях преправил инсталацията, така че халогенните дълги да се пускат и с вдигането на клапите на би-ксенона.sigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщениеДа, при мен е така преправено, ама биксенон няма. Не съм запознат, но предполагам, че не мога просто да си сложа биксенон крушка на мястото на сегашната H7?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Може китайски ксенон за 50-60 лева или да търсиш оригиналния инвертор който седи отдолу на фара и оригинална крушка втора употреба са по 30 лв а инвертор става и от друга марка с оригинален ксенон ,Ауди,Мерцедес0887902720 166 2.4jtd20v 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеТе фаровете без ксенон са с 2 крушки Н7, тъй че може да си е наред.
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Първоначално публикувано от antonios Покажи съобщениеМоже китайски ксенон за 50-60 лева или да търсиш оригиналния инвертор който седи отдолу на фара и оригинална крушка втора употреба са по 30 лв а инвертор става и от друга марка с оригинален ксенон ,Ауди,Мерцедесsigpic Alfa Romeo 166 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от pianev Покажи съобщениеАми не е, за жалост. Външната 55w си пасва точно на мястото, а H7 определено не е за там! Седи, ама само тя си знае как
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:12 ----------
Ако инвертор е една метална, плоска кутия с две букси от вътре, която е хваната към кутията на фара - имам инвертор. Имам и едни китайски ксенони(така изглеждат), дето ми ги даде продавача. Утре, ако се пооправи времето, ще ги снимам да ги видите.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment